Siirry suoraan sisältöön

Tilitoimisto Kota lyhyesti

Miltä näyttää yrittäjän arki ilman toimivaa taloushallintoa?

Hankalalta kuulostaa meidän kotalaisten mielestä…

Tilitoimistosta tulee yleensä mieleen adjektiivit rutikuiva, pölyttynyt ja harmaa. Alana tilitoimistopalvelut on hyvin pirstaloitunut ja markkinoilta löytyy paljon paperista taloushallintoa suosivia “perinteisiä” toimijoita. Kota on perustettu ajatukselle tarjota yrityksille helppokäyttöinen, digitaalinen ja neuvova taloushallintopalvelu.

Asiakkailtamme saamme jatkuvasti kiitosta nopeasta palvelusta ja siitä, että olemme aina valmiina ratkomassa yrittäjän arkeen liittyviä haasteita. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi haluamme panostaa korkeaan taloushallinnon automaatioon, mikä vapauttaa yrittäjän aikaa liiketoiminnan kehittämisen tehtäviin.

Meiltä saat sähköiset kirjanpito- ja palkkahallintopalvelut, sekä pienen yrityksen tarpeisiin sopivat talouden asiantuntijapalvelut. Yrityksessämme on kolme osakasta, joilla on monipuolinen tausta taloushallinnossa ja talouden kehitystehtävissä. Voit tutustua meihin lähemmin kotisivuillamme tai Instagramissa.

Me Kotassa haluamme olla nykyaikaisten taloushallintopalveluiden kehityksen kärjessä, sekä osaltamme tarjota suomalaisille pienille yrityksille toimivat taloushallinnon palvelut ja auttaa asiakkaitamme kasvamaan.

Kota sijaitsee Espoossa ja palvelemme yrityksiä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tarjoamme yrityksille kirjanpito-, palkkahallinto- ja asiantuntijapalvelut.

Pyydä tarjous palveluistamme

Annamme mielellämme tarjouksen taloushallinnon palveluista yrityksellesi. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Voit lähettää meille viestin chatissa tai täyttää tarjouspyyntölomakkeen, minkä jälkeen toimitamme sinulle tarjouksen sähköpostilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

five × five =