Siirry suoraan sisältöön

Yrityksen palkkahallinto

Tilitoimisto Kotalle voit ulkoistaa yrityksesi palkanlaskennan tai kaikki palkkahallinnon tehtävät

Palkkahallinnon palvelun sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Palvelumme avulla varmistat, että työsuhteisiin liittyviä työsopimuksia, lainsäädäntöä ja työehtosopimuksia noudatetaan. Me otamme huomioon säännöksissä tapahtuvat muutokset ja tarjoamme helpot työkalut yhteistyöhön tilitoimiston ja asiakkaan välillä. Palkkahallinnon tiedot ylläpidetään sähköisessä järjestelmässä, joka mahdollistaa tehokkaat palkkahallinnon prosessit ja raportoinnin.

Yrityksen palkkahallinto

Palkanlaskenta

Palkanlaskennan ulkoistamisella voit kanavoida resursseja pois hallinnollisista tehtävistä.

Saat meiltä osaavan sinulle nimetyn palkanlaskijan ja voit varmistua, että palkat menevät maksuun oikein ja ajallaan. Me pidämme huolen, että palkkaan ja työsuhteisiin liittyvät asiat ovat kaikkien työehtosopimusten ja työlainsäädännön mukaisia. Palkanlaskentapalvelumme sisältää:

Ulkoistettu palkanlaskenta ja maksatus

Lomapalkkojen laskenta ja jaksotus

Luontoisedut

Palkkatodistukset

Tulorekisteri-ilmoitukset

Yrityksen palkkahallinto

Matkalaskujen käsittely

Matkalasku on työntekijän laatima dokumentti, jolla veloitetaan työnantajalta työmatkoista koituneet kustannukset.

Matkalaskujen käsittelyyn tarjoamme eTasku- ja Bezala-järjestelmiä, joilla matkalaskujen tekeminen onnistuu vaivattomasti sähköisesti. Järjestelmiin voidaan lisätä kuittien lisäksi muun muassa kilometrikorvaukset ja päivärahat. Työntekijöiden harteille jää ainoastaan kulujen lisääminen ja me hoidamme matkalaskujen kirjanpidon ja maksatuksen. Palvelumme sisältää:

Sähköiset matkalaskujärjestelmät

Matkalaskujen käsittely ja maksatus

Kilometrikorvaukset

Päivärahat

Matkalasku esimerkki ja vaatimukset

Yrityksen palkkahallinto

Työsuhdeneuvonta

Työntekijöiden työsuhde- ja palkka-asiat ovat erityisen tärkeä hoitaa oikein. Työsuhdeasiat saattavat tuntua mutkikkailta, ja työlain lisäksi eri aloilla käytettävät työehtosopimukset voivat olla vaikeita ymmärtää.

Me autamme asiakkaitamme kaikissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa, oli kyseessä sitten vuokratyövoima tai oma henkilöstö. Palvelemme asiakkaidemme työntekijöitä työuran eri vaiheissa. Neuvomme asiakkaitamme muun muassa seuraavissa asioissa:

Työlainsäädäntö ja työnantajan velvoitteet

Työsopimukset

Korvaukset matkoista ja kulukorvauksista

Lomat, vapaat ja poissaolot

Usein kysyttyä

Mitä on palkkahallinto?

Palkkahallinto vastaa yrityksen henkilöstön palkka- ja työsuhdeasioista. Palkkahallintoon kuuluu muun muassa palkkojen laskenta ja maksatus, palkkakirjanpito, lakisääteisten ilmoitusten tekeminen ja muut työsuhteisiin liittyvät hallinnolliset tehtävät.

Miksi yrityksen palkkahallinto kannattaa ulkoistaa?

Palkkahallinto on yksi yleisimmin yritysten ulkoistama toiminto. Henkilöstökulut ovat usein yritysten suurimpia menoeriä ja palkanlaskenta täytyy hoitaa oikein ja ajallaan.

Palkanlaskentaan liittyy paljon jatkuvasti muuttuvia lakeja ja muita ehtoja, jotka vaativat tulkintaa palkanlaskijalta. Tästä syystä palkanlaskenta on luontevaa ulkoistaa tilitoimiston palkanlaskennan asiantuntijoille.

Mitä ulkoistettu palkanlaskenta maksaa?

Palkanlaskennan hinnoittelu on yleensä volyymiperusteinen eli tilitoimisto veloittaa palvelusta palkkalaskelmien lukumäärän mukaisesti. Jos esimerkiksi yrityksellä on viisi työntekijää ja palkat maksetaan kerran kuukaudessa, tekee tämä viisi palkkalaskelmaa. Tämän lisäksi tilitoimisto saattaa veloittaa muista palkkahallinnon tehtävistä, kuten palkkatodistusten laatimisesta, tuntiperusteisella hinnoittelulla.

Mitä palvelu pitää sisällään?

Palkkahallinnon palvelun sisältö vaihtelee tilitoimistoittain ja ne ovat saatettu koota palvelupaketteihin eri kokoisia yrityksiä varten.

Meillä Tilitoimisto Kotassa palkkahallinnon palvelu sisältää palkanlaskennan, työsuhdeneuvonnan, matkalaskujen käsittelyn ja viranomaisilmoitukset. Näiden lisäksi autamme asiakkaitamme joustavasti kaikissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa.

Pyydä tarjous palveluistamme

Annamme mielellämme tarjouksen taloushallinnon palveluista yrityksellesi. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Voit lähettää meille viestin chatissa tai täyttää tarjouspyyntölomakkeen, minkä jälkeen toimitamme sinulle tarjouksen sähköpostilla