Siirry suoraan sisältöön
Palkkahallinto – Palkanlaskenta

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on tuttua jokaiselle palkansaajalle vähintäänkin oman palkkalaskelman tutkimisen kautta. Työnantajalle palkanlaskenta on kuitenkin hieman monimutkaisempi kokonaisuus, jossa täytyy ottaa huomioon useita asioita. Tärkeintä tietenkin on, että kaikki palkkaan ja palkitsemiseen liittyvät asiat tulee hoidetuksi täsmällisesti. Palkanlaskenta on helpoin ostaa palveluna tilitoimistolta, jossa rutinoituneet palkanlaskennan asiantuntijat hoitavat kaiken puolestasi.

Palkanlaskenta on Tilitoimisto Kotan ydinosaamista. Meillä on vuosien kokemus palkanlaskennasta eri kokoisista yrityksistä useilta eri toimialoilta. Me panostamme joustavaan palveluun ja vastaamme aina asiakkaidemme palkanlaskennan kysymyksiin ilman lisäveloitusta.

Palkanlaskennan palvelumme sisältää seuraavat osa-alueet:

Ulkoistettu palkanlaskenta ja maksatus
  • Asiakas toimittaa meille palkka-aineiston tai me haemme sen suoraan asiakkaan käytössä olevasta järjestelmästä. Me teemme palkanlaskennan, asiakas hyväksyy maksuaineiston ja lähetämme sen pankkiin. Koko prosessi hoituu täysin sähköisesti.

Lomapalkkojen laskenta ja jaksotus
  • Teemme kuukausitasolla tarvittavat laskelmat ja kirjaukset yrityksen lomapalkkavelkaan. Lomapalkkavaraus tehdään perustuen palkanlaskennan tietoihin palkoista ja lomakertymistä.

Luontoisedut
  • Palkanlaskennan osana otamme huomioon kaikki työnantajan muuna kuin rahana työstä maksamat vastikkeet palkansaajalle. Tällaisia ovat muun muassa ateria-, auto- tai puhelinedut.

Palkkatodistukset
  • Palkkatodistuksesta löytyy työntekijän palkkatulot tietyn ajanjakson aikana. Sitä voidaan tarvita esimerkiksi tilanteessa, jossa työntekijä jää lomautetuksi tai työttömäksi.

Tulorekisteri-ilmoitukset
  • Me teemme palkanmaksun pohjalta ilmoitukset tulorekisteriin asiakkaamme puolesta. Tulorekisteriin ilmoitetaan tiedot maksetuista ansiotuloista sekä eläke- ja etuustiedot.

Kotalle voit ulkoistaa yrityksesi palkanlaskennan tai kaikki palkkahallinnon tehtävät. Ota yhteyttä meihin ja katsotaan yrityksellesi paras ratkaisu. Teemme halutessasi tarjouksen palkanlaskennan palveluistamme.

Tietoa meistä

Kota tarjoaa tilitoimisto- ja asiantuntijapalvelut kaikenkokoisille yrityksille Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

AINA TILITOIMISTON VALINTA EI OSU OIKEAAN

Etsitkö uutta tilitoimistoa?

Osaava ja palvelualtis taloushallinnon kumppani on yrityksen menestykselle ehdoton edellytys. Asiantunteva tilitoimisto tuo varmuutta yrityksen pyörittämiseen kun tiedät, että taloudenpito on virheetöntä ja sen tarjoama tieto täsmällistä.

Sujuva yhteistyö ja selkeä kommunikaatio tilitoimiston kanssa luo vakaan perustan lisätä näkymää yrityksen talouteen ja sitä kautta parantaa yrityksen suorituskykyä.

VAIHTAMINEN ON HELPPOA

Tilitoimiston vaihtaminen voi olla joskus aiheellista

Tilitoimiston vaihtamiselle voi olla lukuisia syitä, mutta usein ne liittyvät palvelun joustamattomuuteen, yhteydenpidon hitauteen tai kirjanpitäjän ammattitaitoon. Yrityksen talousasiat voivat olla monimutkaisia ja kirjanpitäjän tarjoama ammattislangi ja epäselvä kommunikaatio vain lisäävät kysymyksiä. Nykyaikana tilitoimiston vaihtaminen jopa kesken tilikauden onnistuu helposti ja nopeasti.

Joskus yrityksen ja tilitoimiston välinen asiakassuhde on saattanut jatkua pitkään ja ajatus vaihtamisesta voi tuntua epämiellyttävältä. Vaihtaminen saattaa kuitenkin joskus olla tarpeellinen toimenpide toiminnan kehittämiseksi.

Pyydä tarjous palveluistamme

Annamme mielellämme tarjouksen taloushallinnon palveluista yrityksellesi. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Voit lähettää meille viestin chatissa tai täyttää tarjouspyyntölomakkeen, minkä jälkeen toimitamme sinulle tarjouksen sähköpostilla