Siirry suoraan sisältöön
Palkkahallinto -Työsuhdeneuvonta

Työsuhdeneuvonta

Kotan palkkahallinnon palvelut sisältävät palkanlaskennan ja kulukorvausten käsittelyn lisäksi neuvonnan yleisimpiin työsuhteisiin liittyviin kysymyksiin. Tällaisia kysymyksiä tulee esille usein muun muassa uutta työntekijää palkattaessa tai vaikkapa kulukorvausten yhteydessä.

Palkkahallinnon osalta eteen tulevat ongelmatilanteet voivat olla monimutkaisia ja ne vaativat usein tulkintaa työnantajaa koskevien velvoitteiden osalta. Tällaisia aihealueita voivat olla palkanmaksu, palkkaturva ja palkkasaatavat, sairausajan palkka, perhevapaat, lomautus, työaika ja vuosiloma tai työsuhteen päättäminen. Me Kotassa tuemme asiakkaitamme työsuhdeneuvonnan osalta kaikissa tilanteissa.

Palkkahallinnon työsuhdeneuvonnan palvelumme sisältää muun muassa seuraavat osa-alueet:

Työehtosopimusten sisältö ja kysymykset

Työsopimusten solminta ja niihin liittyvä tulkinta

Korvaukset matkoista ja kulukorvauksista

Työaikaan ja vuosilomiin liittyvät kysymykset

Kotalle voit ulkoistaa yrityksesi kaikki palkkahallinnon tehtävät tai osan niistä. Ota yhteyttä meihin ja katsotaan yrityksellesi paras ratkaisu. Teemme halutessasi tarjouksen palkkahallinnon palveluistamme.

Tietoa meistä

Kota tarjoaa tilitoimisto- ja asiantuntijapalvelut kaikenkokoisille yrityksille Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

AINA TILITOIMISTON VALINTA EI OSU OIKEAAN

Etsitkö uutta tilitoimistoa?

Osaava ja palvelualtis taloushallinnon kumppani on yrityksen menestykselle ehdoton edellytys. Asiantunteva tilitoimisto tuo varmuutta yrityksen pyörittämiseen kun tiedät, että taloudenpito on virheetöntä ja sen tarjoama tieto täsmällistä.

Sujuva yhteistyö ja selkeä kommunikaatio tilitoimiston kanssa luo vakaan perustan lisätä näkymää yrityksen talouteen ja sitä kautta parantaa yrityksen suorituskykyä.

VAIHTAMINEN ON HELPPOA

Tilitoimiston vaihtaminen voi olla joskus aiheellista

Tilitoimiston vaihtamiselle voi olla lukuisia syitä, mutta usein ne liittyvät palvelun joustamattomuuteen, yhteydenpidon hitauteen tai kirjanpitäjän ammattitaitoon. Yrityksen talousasiat voivat olla monimutkaisia ja kirjanpitäjän tarjoama ammattislangi ja epäselvä kommunikaatio vain lisäävät kysymyksiä. Nykyaikana tilitoimiston vaihtaminen jopa kesken tilikauden onnistuu helposti ja nopeasti.

Joskus yrityksen ja tilitoimiston välinen asiakassuhde on saattanut jatkua pitkään ja ajatus vaihtamisesta voi tuntua epämiellyttävältä. Vaihtaminen saattaa kuitenkin joskus olla tarpeellinen toimenpide toiminnan kehittämiseksi.

Pyydä tarjous palveluistamme

Annamme mielellämme tarjouksen taloushallinnon palveluista yrityksellesi. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Voit lähettää meille viestin chatissa tai täyttää tarjouspyyntölomakkeen, minkä jälkeen toimitamme sinulle tarjouksen sähköpostilla