Sähköinen taloushallinto

Tilitoimisto Kota palvelee asiakkaitaan sähköisillä taloushallinnon ohjelmistoilla

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen taloushallinnon kokonaisuuden ja siksi toimimme sähköisesti nykyaikaisilla taloushallinnon ratkaisuilla. Me Kotalla haluamme myös minimoida palvelumme ympäristövaikutukset, joka on johtanut paperisesta toimintatavasta luopumiseen.

Asiakkaamme hyötyvät sähköisestä taloushallinnosta muun muassa säästämällä aikaa, parantamalla kassavirtaa ja pääsemällä käsiksi ajantasaiseen taloustietoon. Tehokkaat taloushallinnon prosessit myös mahdollistavat palvelun kilpailukykyisen hinnan.

Lue lisää sähköisestä taloushallinnon palvelustamme ja pyydä tarjous.

Taloushallinnon palvelut

Yrityksen sähköinen taloushallinto

Paperinen toimintatapa yritysten taloushallinnossa on viime vuosina vähentynyt kiihtyvällä vauhdilla. Taloushallinnon ala on murroksessa, kun modernit pilvipohjaiset taloushallinnon ratkaisut voivat automatisoida rutiinitehtäviä ja tuottaa ajantasaista tietoa asiakkailleen. Asiakkaalle sähköiset taloushallinnon palvelut tuovat helpostusta arkeen, kun esimerkiksi kuitit voi kuvata älypuhelimella suoraan pilvipalveluun ja tilitoimiston kirjattavaksi kirjanpitoon.

Sähköinen taloushallinto on ekologisempaa ja tehokkaampaa kuin paperinen taloushallinto

Sähköisen taloushallinnon suurimpia hyötyjä ovat prosessien tehokkuus ja nopeus sekä paperittoman toimintatavan ekologisuus. Kaikki dokumentit arkistoidaan tietoturvalliseen sähköiseen arkistoon, joten tarvetta mappien varastointiin ei tule.

Sähköiset taloushallinnon järjestelmät mahdollistavat automatisoidut prosessit, kun esimerkiksi ostolaskut saapuvat sähköisesti ja ne siirtyvät automatisoidusti ostoreskontraan. Pilvipohjaiset ratkaisut mahdollistavat ostolaskujen hyväksymisen vaikkapa älypuhelimella. Sähköisessä taloushallinnossa myyntilaskun voi tehdä suoraan järjestelmään, josta se toimitetaan nopeasti asiakkaalle. Näin tehostat myyntisaatavien kiertoaikaa ja parannat yrityksen kassavirtaa.

Tilitoimisto Kota tarjoaa asiakkailleen sähköisen taloushallinnon ratkaisun

Me Kotassa palvelemme asiakkaitamme sähköisillä taloushallinnon järjestelmillä. Näin voimme tarjota nykyaikaiset ja parhaat mahdolliset taloushallinnon käytännöt asiakkaillemme. Käytössämme olevat tietojärjestelmät mahdollistavat joustavat, laitteesta, ajasta ja paikasta riippumattomat työskentelytavat.

Käytössämme olevat taloushallinnon ohjelmistot ovat:

Sähköisen taloushallinnon kokonaisuuteemme kuuluu lisäksi:

  • eTasku – Kulu- ja matkalaskujärjestelmä
  • Bezala – Kulu- ja matkalaskujärjestelmä
  • Visma Sign – Sähköinen allekirjoitus

Sähköiseen taloushallintoon siirtyminen on hyvin helppoa ja sen voi tehdä myös kesken tilikauden. Pilvipohjaiset järjestelmät ovat nopeat ottaa käyttöön ja me valmistelemme aineiston siirron aina asiakkaan kanssa. Tarvittaessa koulutamme asiakkaitamme uuden ympäristön käyttöön kaikkien hyötyjen irti saamiseksi.

Tietoa meistä

Kota tarjoaa tilitoimisto- ja asiantuntijapalvelut kaikenkokoisille yrityksille Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

AINA TILITOIMISTON VALINTA EI OSU OIKEAAN

Etsitkö uutta tilitoimistoa?

Osaava ja palvelualtis taloushallinnon kumppani on yrityksen menestykselle ehdoton edellytys. Asiantunteva tilitoimisto tuo varmuutta yrityksen pyörittämiseen kun tiedät, että taloudenpito on virheetöntä ja sen tarjoama tieto täsmällistä.

Sujuva yhteistyö ja selkeä kommunikaatio tilitoimiston kanssa luo vakaan perustan lisätä näkymää yrityksen talouteen ja sitä kautta parantaa yrityksen suorituskykyä.

VAIHTAMINEN ON HELPPOA

Tilitoimiston vaihtaminen voi olla joskus aiheellista

Tilitoimiston vaihtamiselle voi olla lukuisia syitä, mutta usein ne liittyvät palvelun joustamattomuuteen, yhteydenpidon hitauteen tai kirjanpitäjän ammattitaitoon. Yrityksen talousasiat voivat olla monimutkaisia ja kirjanpitäjän tarjoama ammattislangi ja epäselvä kommunikaatio vain lisäävät kysymyksiä. Nykyaikana tilitoimiston vaihtaminen jopa kesken tilikauden onnistuu helposti ja nopeasti.

Joskus yrityksen ja tilitoimiston välinen asiakassuhde on saattanut jatkua pitkään ja ajatus vaihtamisesta voi tuntua epämiellyttävältä. Vaihtaminen saattaa kuitenkin joskus olla tarpeellinen toimenpide toiminnan kehittämiseksi.

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa sähköinen taloushallinto?

Sähköinen taloushallinto tarkoittaa, että kaikki taloushallinnon prosessit tehdään mahdollisimman automatisoidusti taloushallinnon järjestelmissä ilman paperia. Se mahdollistaa tiedon nopean liikkumisen ja tehostaa taloushallinnon toimintaa muun muassa osto- ja myyntireskontrassa, kirjanpidon tapahtumien käsittelyssä, raportoinnissa ja viranomaisilmoitusten tekemisessä.

Mitä sähköinen taloushallinnon palvelu pitää sisällään?

Sähköinen taloushallinnon palvelumme sisältää kirjanpidon, palkkahallinnon, osto- ja myyntireskontran, matkalaskut, verkkolaskutuksen, arkistoinnin, raportoinnin ja sähköisen allekirjoittamisen. Palvelun sisältö kartoitetaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Mitä tarkoittaa verkkolasku?

Verkkolasku on sähköinen lasku. Osana taloushallinnon kokonaisuutta otetaan käyttöön verkkolaskuoperaattori, joka hoitaa verkkolaskujen lähettämisen ja vastaanottamisen yrityksen puolesta. Lasku muodostetaan taloushallinnon järjestelmässä, mutta tekijältään se ei vaadi mitään erityisosaamista.

Mitä sähköinen taloushallinto maksaa?

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa tehokkaat taloushallinnon prosessit, joka näkyy asiakkaalle kilpailukykyisenä taloushallintopalvelun hintana. Nykyaikaiset taloushallinnon järjestelmät automatisoivat ja poistavat manuaalisia työvaiheita, joiden tuntityöstä olet aiemmin joutunut maksamaan palveluntuottajalle.

Onko sähköiseen taloushallintoon siirtyminen helppoa?

Siirtyminen sähköiseen taloushallintoon on helppoa ja mahdollista myös kesken tilikauden. Me hoidamme aineiston siirron, mahdollisten esijärjestelmien käyttöönoton ja koulutamme tarvittaessa asiakkaan henkilöstön järjestelmien käyttöön.

Mitä tarkoittaa sähköisen taloushallinnon pilvipalvelu?

Pilvipalvelu tarkoittaa, että palvelin ei ole yrityksen omassa IT-ympäristössä vaan palveluntarjoajan takana ja sitä käytetään internetyhteyden välityksellä. Käyttäjälle tämä näyttäytyy siten, että järjestelmään pääsee ajasta ja paikasta riippumatta, eikä omalle tietokoneelle tarvitse asentaa erillisiä ohjelmia.

Pyydä tarjous palveluistamme

Annamme mielellämme tarjouksen taloushallinnon palveluista yrityksellesi. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Voit lähettää meille viestin chatissa tai täyttää tarjouspyyntölomakkeen, minkä jälkeen toimitamme sinulle tarjouksen sähköpostilla