Siirry suoraan sisältöön

eTasku tilitoimisto

eTaskun avulla toimitat kuitit, matkalaskut ja muut dokumentit kirjanpitäjäsi nähtäville. Sitä käyttää Suomessa yli 20 000 yritystä aina yksinyrittäjistä pörssiyrityksiin.

Mobiilisovelluksella kuvaat tositteet näppärästi muutamalla napin painalluksella. Automaattisen kuvantunnistuksen ansiosta lisäät tositteen tietoineen alle 10 sekunnissa, ilman turhaa naputtelua. Tosite välittyy sähköisessä muodossa kirjanpitäjän käsiteltäväksi ja alkuperäisen paperitositteen voit heittää roskiin!

Siirrä yrityksesi paperittomaan aikakauteen eTaskulla

Mobiilisovelluksella voit kuvata kuitit, tehdä matkalaskut ja vastaanottaa palkkalaskelmat. Sovelluksen käyttäjä voi siis varmuuskopioida ja jakaa kaikki tärkeät dokumentit tilitoimistolle/talousyksikolle.

Web-sovelluksessa tapahtuu mm. hyväksyntäkierto, materiaalien käsittely ja käyttäjien hallinta. Sieltä kirjanpitäjä voi siirtää materiaalit kirjanpidon ohjelmistoonsa.

Tutustu eTaskuun paremmin täältä

Me Kotassa tarjoamme eTaskua matkalaskuohjelmaksi osana sähköistä taloushallinnon palvelukokonaisuuttamme. Kokemuksemme mukaan eTasku helpottaa yrittäjän arkea merkittävästi ja pitää dokumentit siististi tallessa yhdessä paikassa. Ota meihin yhteyttä ja katsotaan asia yhdessä läpi.

Tietoa meistä

Kota tarjoaa tilitoimisto- ja asiantuntijapalvelut kaikenkokoisille yrityksille Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

AINA TILITOIMISTON VALINTA EI OSU OIKEAAN

Etsitkö uutta tilitoimistoa?

Osaava ja palvelualtis taloushallinnon kumppani on yrityksen menestykselle ehdoton edellytys. Asiantunteva tilitoimisto tuo varmuutta yrityksen pyörittämiseen kun tiedät, että taloudenpito on virheetöntä ja sen tarjoama tieto täsmällistä.

Sujuva yhteistyö ja selkeä kommunikaatio tilitoimiston kanssa luo vakaan perustan lisätä näkymää yrityksen talouteen ja sitä kautta parantaa yrityksen suorituskykyä.

VAIHTAMINEN ON HELPPOA

Tilitoimiston vaihtaminen voi olla joskus aiheellista

Tilitoimiston vaihtamiselle voi olla lukuisia syitä, mutta usein ne liittyvät palvelun joustamattomuuteen, yhteydenpidon hitauteen tai kirjanpitäjän ammattitaitoon. Yrityksen talousasiat voivat olla monimutkaisia ja kirjanpitäjän tarjoama ammattislangi ja epäselvä kommunikaatio vain lisäävät kysymyksiä. Nykyaikana tilitoimiston vaihtaminen jopa kesken tilikauden onnistuu helposti ja nopeasti.

Joskus yrityksen ja tilitoimiston välinen asiakassuhde on saattanut jatkua pitkään ja ajatus vaihtamisesta voi tuntua epämiellyttävältä. Vaihtaminen saattaa kuitenkin joskus olla tarpeellinen toimenpide toiminnan kehittämiseksi.

Pyydä tarjous palveluistamme

Annamme mielellämme tarjouksen taloushallinnon palveluista yrityksellesi. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Voit lähettää meille viestin chatissa tai täyttää tarjouspyyntölomakkeen, minkä jälkeen toimitamme sinulle tarjouksen sähköpostilla