Siirry suoraan sisältöön
Visma-netvisor-taloushallinto
Taloushallinnon järjestelmät – Visma Netvisor

Netvisor tilitoimisto

Visma Netvisoria käyttäviä yrityksiä on Suomessa jo yli 20 000. Netvisor on Visman kehittämä älykäs taloushallinnon ohjelmisto reaaliaikaiseen kirjanpidon ja palkanlaskennan tarpeisiin. Netvisor taloushallinnon järjestelmä automatisoi sähköisen kirjanpidon rutiinit ja asiakas voi näin hyödyntää ajantasaisen taloushallinnon tiedot.

Netvisor on Suomen johtava taloushallinnon ja yritysten liiketoimintaprosessit yhdistävä pilvipalvelu ja se on yksi pilvipalveluteknologian edelläkävijöistä.

Netvisor sisältää monipuoliset ominaisuudet yhdessä järjestelmässä:

Korkea automaatio
  • Netvisor on markkinoiden kehittynein järjestelmä taloushallinnon prosessien automatisoinnin näkökulmasta. Se automatisoi 97 % kirjanpidon tositteiden käsittelystä ja tarjoaa siten reaaliaikaisen kuvan yrityksen rahaliikenteestä.

Reaaliaikainen taloushallinto ja raportointi
  • Korkean automaatioasteen johdosta tieto liikkuu järjestelmässä nopeasti, jolloin se on aina käytettävissä ja raportoitavissa luotettavasti sekä nopeasti kaikkia liiketoimintapäätöksiä varten. Netvisorissa voi luoda esimerkiksi graafisia ennusteita saatavista, maksuista sekä kassasta, joka auttaa yritystäsi olemaan ajantasalla maksutilanteen ja lähitulevaisuuden kassavirran osalta.

Laskuta ja kotiuta saatavat nopeasti
  • Netvisorin avulla voit laskuttaa ja kotiuttaa myynnit nopeasti ja se tarjoaa tehokkaan prosessin laskun luomisesta aina perintään asti.

Palkanlaskennan ohjelmisto
  • Palkanlaskenta Netvisorilla on hyvin vaivatonta. Järjestelmässä ylläpidät kaiken työntekijöihin ja työsuhteisiin liittyvän tiedon sekä käsittelet muun muassa tuntikirjaukset ja matkalaskut.

Monipuoliset rajapinnat
  • Netvisoriin voi tällä hetkellä liittää sovelluksia ja palveluita yli 300 vaihtoehdon joukosta. Ohjelmistokumppaneiden lukumäärä kasvaa jatkuvasti ja järjestelmäintegraatioiden avulla saadaan rakennettua helposti liiketoimintaan sopiva järjestelmäkokonaisuus.

Tutustu Netvisoriin tarkemmin Visman kotisivuilla

Me Kotassa tarjoamme Visma Netvisoria yhtenä vaihtoehtona tuottamamme kirjanpito- ja palkkahallinto-palvelun ohjelmistoksi. Riippuen tarpeestasi, Netvisor voi olla yrityksellesi sopiva ratkaisu. Ota meihin yhteyttä ja katsotaan asia yhdessä läpi.

Tekstin lähde: Visma Netvisor – kotisivut https://netvisor.fi/

Tietoa meistä

Kota tarjoaa tilitoimisto- ja asiantuntijapalvelut kaikenkokoisille yrityksille Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

AINA TILITOIMISTON VALINTA EI OSU OIKEAAN

Etsitkö uutta tilitoimistoa?

Osaava ja palvelualtis taloushallinnon kumppani on yrityksen menestykselle ehdoton edellytys. Asiantunteva tilitoimisto tuo varmuutta yrityksen pyörittämiseen kun tiedät, että taloudenpito on virheetöntä ja sen tarjoama tieto täsmällistä.

Sujuva yhteistyö ja selkeä kommunikaatio tilitoimiston kanssa luo vakaan perustan lisätä näkymää yrityksen talouteen ja sitä kautta parantaa yrityksen suorituskykyä.

VAIHTAMINEN ON HELPPOA

Tilitoimiston vaihtaminen voi olla joskus aiheellista

Tilitoimiston vaihtamiselle voi olla lukuisia syitä, mutta usein ne liittyvät palvelun joustamattomuuteen, yhteydenpidon hitauteen tai kirjanpitäjän ammattitaitoon. Yrityksen talousasiat voivat olla monimutkaisia ja kirjanpitäjän tarjoama ammattislangi ja epäselvä kommunikaatio vain lisäävät kysymyksiä. Nykyaikana tilitoimiston vaihtaminen jopa kesken tilikauden onnistuu helposti ja nopeasti.

Joskus yrityksen ja tilitoimiston välinen asiakassuhde on saattanut jatkua pitkään ja ajatus vaihtamisesta voi tuntua epämiellyttävältä. Vaihtaminen saattaa kuitenkin joskus olla tarpeellinen toimenpide toiminnan kehittämiseksi.

Pyydä tarjous palveluistamme

Annamme mielellämme tarjouksen taloushallinnon palveluista yrityksellesi. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Voit lähettää meille viestin chatissa tai täyttää tarjouspyyntölomakkeen, minkä jälkeen toimitamme sinulle tarjouksen sähköpostilla