Siirry suoraan sisältöön
Taloushallinnon järjestelmät – Procountor

Procountor tilitoimisto

Procountor Taloushallinto on sähköisen taloushallinnon mahdollistava ohjelmisto. Procountor toimii pilvipalveluna, joten se on aina käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta, eikä se vaadi asennuksia tai erillisiä laitehankintoja. Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti joten tilitoimiston ja yrityksen käytössä on aina ohjelmiston tuorein versio ja pääsy ajantasaisiin käyttöohjeisiin.

Procountor mahdollistaa täysin sähköisen taloushallinnon kokonaisuuden. Tällä tarkoitetaan sitä, että kaikki taloushallinnon ja kirjanpidon materiaali käsitellään ilman paperisia tositteita mahdollisimman automatisoidusti. Käyttäjien on myös mahdollista ottaa käyttöön mobiilisovellus, jolla esimerkiksi matkalaskut voi lähettää Procountoriin jo matkan aikana.

Procountorin ohjelmistoratkaisu sisältää kaikki taloushallinnon toiminnot. Sillä voit hoitaa myyntilaskutuksen, ostolaskujen käsittelyn, reskontrat, matkalaskut, palkanlaskennan, kirjanpidon ja kaikki taloudellinen raportointi on joustavasti käytössäsi. Lisäksi ohjelmistossa on sähköiset pankkiyhteydet, verkkolaskujen lähetys- ja vastaanotto-ominaisuudet sekä viranomaisilmoitukset hoituvat suoraan järjestelmästä.

Procountor – Yrityksesi talous reaaliajassa

Procountor-ohjelmisto-kuvaus
Procountor taloushallinto kuvaus ja ominaisuudet

Lue lisää Procountorin ominaisuuksista – https://finago.com/fi/tuotteet/procountor/

Me Kotassa tarjoamme Procountoria yhtenä vaihtoehtona tuottamamme kirjanpito- ja palkkahallintopalvelun ohjelmistoksi. Riippuen tarpeestasi, Procountor voi olla yrityksellesi sopiva ratkaisu. Ota meihin yhteyttä ja katsotaan asia yhdessä läpi.

Tekstin ja kuvien lähde: Accountor Finago – kotisivut https://finago.com/fi/tuotteet/procountor/

Tietoa meistä

Kota tarjoaa tilitoimisto- ja asiantuntijapalvelut kaikenkokoisille yrityksille Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

AINA TILITOIMISTON VALINTA EI OSU OIKEAAN

Etsitkö uutta tilitoimistoa?

Osaava ja palvelualtis taloushallinnon kumppani on yrityksen menestykselle ehdoton edellytys. Asiantunteva tilitoimisto tuo varmuutta yrityksen pyörittämiseen kun tiedät, että taloudenpito on virheetöntä ja sen tarjoama tieto täsmällistä.

Sujuva yhteistyö ja selkeä kommunikaatio tilitoimiston kanssa luo vakaan perustan lisätä näkymää yrityksen talouteen ja sitä kautta parantaa yrityksen suorituskykyä.

VAIHTAMINEN ON HELPPOA

Tilitoimiston vaihtaminen voi olla joskus aiheellista

Tilitoimiston vaihtamiselle voi olla lukuisia syitä, mutta usein ne liittyvät palvelun joustamattomuuteen, yhteydenpidon hitauteen tai kirjanpitäjän ammattitaitoon. Yrityksen talousasiat voivat olla monimutkaisia ja kirjanpitäjän tarjoama ammattislangi ja epäselvä kommunikaatio vain lisäävät kysymyksiä. Nykyaikana tilitoimiston vaihtaminen jopa kesken tilikauden onnistuu helposti ja nopeasti.

Joskus yrityksen ja tilitoimiston välinen asiakassuhde on saattanut jatkua pitkään ja ajatus vaihtamisesta voi tuntua epämiellyttävältä. Vaihtaminen saattaa kuitenkin joskus olla tarpeellinen toimenpide toiminnan kehittämiseksi.

Pyydä tarjous palveluistamme

Annamme mielellämme tarjouksen taloushallinnon palveluista yrityksellesi. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Voit lähettää meille viestin chatissa tai täyttää tarjouspyyntölomakkeen, minkä jälkeen toimitamme sinulle tarjouksen sähköpostilla