Taloushallinnon ulkoistaminen

Tilitoimisto Kotalle voit ulkoistaa koko taloushallintosi tai osan siitä

Taloushallinnon ulkoistamalla vapautat aikaa ja resursseja liiketoimintasi johtamiseen. Samalla voit saavuttaa kustannussäästöjä ja varmistut, että kaikki velvollisuudet tulevat hoidetuksi. Meidän mielestämme taloushallinnon ulkoistuskumppani ei ole pelkkä palveluntarjoaja, vaan sen tulee pystyä luomaan asiakkailleen lisäarvoa liiketoiminnan kehittämiseen. Lue lisää taloushallinnon ulkoistamisen hyödyistä ja pyydä tarjous palvelustamme.

Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistamisen hyödyt

Tarjoamme asiakkaillemme ulkoistuspalveluna kirjanpitoa, palkanlaskentaa ja taloushallinnon raportointia. Meille voit näiden lisäksi ulkoistaa myös ostolaskujen kierrätyksen, myyntilaskutuksen ja matkalaskujen käsittelyn. Palvelun tuotamme ohjelmistokumppaneidemme järjestelmillä eli Visman Fivaldilla, Netvisorilla tai Procountorilla. Ota yhteyttä ja sovitaan yrityksellesi sopiva palvelun sisältö.

Täysi fokus omaan ydintoimintaan

Suurimmat ulkoistamisen hyödyt liittyvät ajan ja resurssien säästämiseen. On perusteltua, että yrityksillä on vahva halu kohdistaa voimavaransa omiin ydintoimintoihinsa ja pois hallinnollisista tehtävistä. Ulkoistamalla sinun ei esimerkiksi tarvitse investoida taloushallinnonjärjestelmiin tai huolehtia niiden ylläpidosta. Näin saat vapautettua käyttöpääomaa, kevennät hallintoa ja kohdistat resursseja liiketoiminnan kasvattamiseen.

Taloushallinto on toimintavarmaa ja täsmällistä

Ulkoistamalla esimerkiksi palkkahallinnon, voit varmistua siitä, että kaikki työsuhteisiin liittyvät asiat menevät työehtosopimusten ja työlainsäädännön mukaisesti. Ulkoistuskumppanilla on aina ajantasainen osaaminen ja voit luottaa siihen, että taloushallinnon osalta kaikki tapahtuu oikein ja ajallaan. Taloushallinnon ulkoistamisella voidaan myös tehokkaasti viestiä esimerkiksi yrityksen rahoittajille, että taloudenpito on hyvissä käsissä ja riskit hallinnassa. Pienissä ja suuremmissakin yrityksissä taloushallinto saattaa olla vain muutaman työntekijän käsissä, jolloin henkilöriskin näkökulmasta ulkoistaminen saattaa olla järkevää.

Saat kumppanin, joka neuvoo ja sparraa

Ulkoistuskumppanin valinnassa tärkeätä on varmistua siitä, että kumppani hoitaa taloushallinnon lakisääteiset velvollisuudet, sekä pystyy tarjoamaan lisäarvoa asiakkaalle liiketoiminnan kehittämisessä talouden näkökulmasta. Digitalisaation myötä taloushallinnon ohjelmistot sisältävät jo paljon automaatiota ja rutiinitehtävien tehostamista. Ulkoistuskumppanin tarjoama lisäarvo onkin tästä syystä siirtynyt enenevissä määrin asiantuntijapalveluiden tarjoamiseen.

Ulkoistamista miettiessä kannattaa tutustua palveluntarjoajien asiantuntijapalveluihin ja keskustella kuinka he voisivat auttaa esimerkiksi talouden tai rahoituksen suunnittelussa.

Palvelu tuotetaan tehokkaasti

Taloushallinnon ulkoistamispalvelua tarjoava yritys voi lähtökohtaisesti tuottaa palvelun tehokkaammin ja laadukkaammin kuin yksittäinen yritys joka tekee kaiken itse. Tämä johtuu siitä, että palveluntuottajalla on yleensä korkea osaaminen, viimeisimmät taloushallinnon järjestelmät ja tehokkaat taloushallinnon päästä-päähän prosessit. Asiakkaan näkökulmasta taloushallinnon tuottama tieto on aina ajantasaista ja helposti saatavilla esimerkiksi palveluntarjoajan pilvipalvelusta.

Tietoa meistä

Kota tarjoaa tilitoimisto- ja asiantuntijapalvelut kaikenkokoisille yrityksille Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

AINA TILITOIMISTON VALINTA EI OSU OIKEAAN

Etsitkö uutta tilitoimistoa?

Osaava ja palvelualtis taloushallinnon kumppani on yrityksen menestykselle ehdoton edellytys. Asiantunteva tilitoimisto tuo varmuutta yrityksen pyörittämiseen kun tiedät, että taloudenpito on virheetöntä ja sen tarjoama tieto täsmällistä.

Sujuva yhteistyö ja selkeä kommunikaatio tilitoimiston kanssa luo vakaan perustan lisätä näkymää yrityksen talouteen ja sitä kautta parantaa yrityksen suorituskykyä.

VAIHTAMINEN ON HELPPOA

Tilitoimiston vaihtaminen voi olla joskus aiheellista

Tilitoimiston vaihtamiselle voi olla lukuisia syitä, mutta usein ne liittyvät palvelun joustamattomuuteen, yhteydenpidon hitauteen tai kirjanpitäjän ammattitaitoon. Yrityksen talousasiat voivat olla monimutkaisia ja kirjanpitäjän tarjoama ammattislangi ja epäselvä kommunikaatio vain lisäävät kysymyksiä. Nykyaikana tilitoimiston vaihtaminen jopa kesken tilikauden onnistuu helposti ja nopeasti.

Joskus yrityksen ja tilitoimiston välinen asiakassuhde on saattanut jatkua pitkään ja ajatus vaihtamisesta voi tuntua epämiellyttävältä. Vaihtaminen saattaa kuitenkin joskus olla tarpeellinen toimenpide toiminnan kehittämiseksi.

Usein kysyttyä

Mitä taloushallinnon ulkoistaminen tarkoittaa?

Ulkoistamisella tarkoitetaan toimintaa, jossa yritys siirtää kaiken tai osan hallinnollisista toiminnoistaan ulkoisen palveluntarjoajan hoidettavaksi. Esimerkiksi Tilitoimisto Kota tarjoaa taloushallinnon ulkoistamista yrityksille.

Mitä taloushallinnon ulkoistaminen maksaa?

Ulkoistaa voi koko taloushallinnon tai osan siitä. Palvelun sisältö sovitaan aina asiakkaan kanssa. Hinnoittelumalleja on markkinoilla monenlaisia, mutta meidän hinnoittelumme pohjautuu liiketapahtumien volyymiin ja sen päälle tehtävään tuntityöhön.

Miksi taloushallinnon ulkoistaminen kannattaa?

Yleisimmät syyt taloushallinnon ulkoistamiselle ovat halu poistaa hallinnollisia tehtäviä ja keskittyä omaan ydintoimintaan, sekä vamistuminen siitä, että taloushallinnon lakisääteiset velvoitteet tulevat täytetyksi. Hyvä ulkoistuskumppani on myös kullanarvoinen resurssi oman liiketoiminnan kehittämisessä talouden näkökulmasta.

Pyydä tarjous palveluistamme

Annamme mielellämme tarjouksen taloushallinnon palveluista yrityksellesi. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Voit lähettää meille viestin chatissa tai täyttää tarjouspyyntölomakkeen, minkä jälkeen toimitamme sinulle tarjouksen sähköpostilla