Meistä

Tarinamme

Tilitoimiston tarkoitus on olla asiakkailleen taloushallinnon kumppani, joka auttaa yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Se ei ole vain passiivinen palveluntuottaja, vaan mutkaton ja joustava yhteistyökumppani asiakkaan liiketoiminnan kehittämisessä.

Tälle ajatukselle on perustettu Tilitoimisto Kota. Yrityksen kolmen perustajajäsenen omakohtaiset kokemukset taloushallinnon asiantuntijatehtävissä johtivat ajatukseen, että tilitoimiston täytyy pystyä luomaan enemmän arvoa asiakkailleen. Meidän visiomme Kotalla on auttaa yrityksiä ja yrittäjiä parempaan talouden suunnitteluun ja hallintaan.

Tapaa meidät

Kotalla on tilitoimistolle poikkeuksellisen laaja kokemus erilaisista talouden tehtävistä.
Aiemmin olemme toimineet muun muassa tilitoimistopalveluissa, controller-tehtävissä, vaativissa liiketoiminnan kehitysprojekteissa sekä liikkeenjohdon konsultoinnissa.
Palvelemme yrityksiä suomeksi ja englanniksi.

Henri Ohtonen

Osakas

Liiketalouden tradenomi,
Kirjanpitäjän tutkinto


Henrin ydinosaamista on kirjanpito, palkkahallinto sekä yrittäjyyteen liittyvät asiat. Hän on usean vuoden vastannut vaihtelevan kokoisten, useilla eri toimialoilla toimivien yritysten ja toiminimien kirjanpidosta ja palkkahallinnosta. Henrillä on pitkä kokemus yrittäjyydestä, joten hän ymmärtää erinomaisesti yrittäjien vaatimukset taloushallinnon palvelulle. Hänellä on vahva osaaminen yrittäjän päivittäisen taloushallinnon kehittämisestä laajenevassa yritystoiminnassa.

045 346 9700

Antti Marimo

Osakas

Aalto-yliopisto Kauppakorkeakoulu,
Kauppatieteiden maisteri – Laskentatoimi

Antti on aiemmin toiminut liikkeenjohdon konsulttina KPMG:llä sekä vaativissa talouden asiantuntijatehtävissä controllerina. Hänen erikoistumisalueitaan ovat kirjanpitopalvelut, johdon raportointi, ennustamis- ja budjetointiprosessit sekä kassavirta-analyysit. Kirjanpitopalvelun ohella Antti vastaa Kotassa asiantuntijapalveluista ja auttaa asiakkaitamme kaikissa liiketoiminnan haasteissa.


040 765 8339

Santeri Krasila

Osakas

Liiketalouden tradenomi,
Laskentatoimi


Santerilla on pitkä kokemus liiketoiminnan kehittämisen projekteista. Kotassa hänen vastuullaan ovat palvelukonseptin kehittäminen ja asiakaskokemus.

050 517 8245

Pyydä tarjous palveluistamme

Annamme mielellämme tarjouksen taloushallinnon palveluista yrityksellesi. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Voit lähettää meille viestin chatissa tai täyttää tarjouspyyntölomakkeen, jonka jälkeen toimitamme sinulle tarjouksen sähköpostilla